Kapitein Grantstraat 22, 7821 AR, Emmen
+31 591 562377
je.service@hotmail.com

Gangbangcafé Secret Dreams: SEXTAFETTE RAMONTIEK

Wanneer:
18 oktober 2019 @ 21:00 – 19 oktober 2019 @ 03:00
2019-10-18T21:00:00+02:00
2019-10-19T03:00:00+02:00

Meer info onder de flyer

Sextafette

GEZOND NIEUWS! We gaan wat extra calorieën verbranden tijdens de meeste prettige work-out mogelijk. Maandelijks zullen wij u op de vrijdagavond FLINK AANPAKKEN met zéér getalenteerde ‘coaches’ die u werkelijk zullen laten zweten. Deze training is niet voor de mensen met een zwak hart, want dit gaat MEGA LOS!

Uiteraard kunt u weer dezelfde klasse, gezelligheid, respect en kwaliteit verwachten als op onze andere feesten. Bij dit feest laten we alles los, dus u hoeft zich NIET AAN TE MELDEN! Wilt u behalve zelf actief zijn ook genieten van veel actie om u heen?

Chiara

is 25 jaar en een echte geilerd. Geweldig vindt ze het om met een hoop lol heerlijk aangepakt te worden door een hoop harde piemels. Een knappe slanke brunette met mooie groene ogen en een paar flinke tieten. Ze heeft een wat ruige uitstraling, maar oh zo’n kleine hartje. Verder is ze creatief en staat ze open voor geile ideeën, zolang ze zelf ook maar klaar komt 🙂 Dit is een meid die er echt van geniet als ze wordt gebangd, maar probeer het zelf maar uit

 

 

Fajah

is een 22-jarige licht getinte schoonheid, met een WAANZINNIG LICHAAM. Vrouwelijker dan dit kan bijna niet! De manier waarop haar mooie, grote en natuurlijke borsten samenkomen met haar enorme heerlijke kont, is voor elke liefhebber PARTY TIME. Ze is een Nederlandse meid met een Arabische achtergrond, in het bezit van hele ondeugende ogen en is verder zo gepassioneerd dat sex met haar een wel zéééééér intense ervaring is.

 

 

Madelon

is 27 jaar en een. ECHTE SLET! Een hele bijzondere vrouw met enorm veel talenten, vraag haar maar eens om een lapdance… Of als je mevrouwtje ziet squirten, WAUWWWW Ze spuit je echt recht in je gezicht wanneer ze je berijdt… NEEM EEN DUIKBRIL MEE! Blond haar, blauwe ogen en een geweldig lichaam. Een knappe meid met een enorme ‘porno uitstraling’ Ze is al snel uitgegroeid tot één van onze toppers en dat zult u merken ook hihi

 

 

Stella

is 22 jaar en een onwijs lekkerding! Sprankelende groene ogen, stevig, mooi, lang bruin haar en een verrukkelijk lichaam. Lekkere kont, grote borsten en een bijzonder aangenaam gezicht. Ze ziet er schattig uit, maar is nogal EIGENWIJS en laat zich zeker niet ‘het kaas van haar brood eten’. Ze geniet van het leven en doet precies wat ze wilt. Nu wilt ze voor de eerste keer een GB doen. Heren, kom en laat deze slet even zien hoe het werkt!

 

ALLE FOTO’S ZIJN 100% AUTHENTIEK

Met deze UNIEKE mooie mix van verschillende soorten knappe en geile Nederlandse meiden, presenteren wij u weer het allerbeste. Deze meiden komen als amateur sletjes en zijn ECHTE LIEFHEBBERS en dat zult u merken ook wanneer u seks met ze heeft. Onze gedragsregels vindt u onder het kopje ‘regels’. LEES DEZE GOED DOOR ALSTUBLIEFT!!! Zodat iedereen weet wat hij kan verwachten en wat ervan hem wordt verwacht!

PROGRAMMA:
21.00 AANVANG en KENNISMAKING
22.00 SPEECH
22.15 tot 02.00 GB

Zoals u van ons mag verwachten, is alles zéér professioneel georganiseerd. Zo zijn er HAPJES, DRANKJES, CONDOOMS, PERSOONLIJKE LOCKERS, HANDDOEKEN, DOUCHES EN EEN JACUZZI AANWEZIG! Bij lekker weer, kunnen we ook gezellig buiten ‘trainen’ in de tuin.

Wilt u ook een bijzondere en unieke ervaring??? Kunt u deze JONGE TIJGERS aan? Bent u klaar voor ‘RAMONTIEK’?!

Dames:
: € 25,- Deur / Gratis toegang voor actieve dames

Stellen:
: € 50,- Deur

Heren:
: € 150,- Deur

Adres:
Café Secret Dreams
Kapitein Grantstraat 22
7821 AR, Emmen
GRATIS parkeren

Geile en ongeduldige groetjes,

‘Team Ramontiek’ & ‘Secret Dreams Crew’