Kapitein Grantstraat 22, 7821 AR, Emmen
+31 591 562377
je.service@hotmail.com

Onze Uitgangspunten

Het spannendste Café van Nederland

 

Onze uitgangspunten

Geen dresscode daardoor laagdrempelig

gemoedelijke sfeer (niks moet veel kan)

de ideale plek om u zelf en anderen te ontdekken

welkom voor jong en oud, arm en rijk, links en rechts en…iedere geaardheid.

Voor gewoon een leuk avondje uit, voor beginnende en gevorderde swingers en singles die op zoek zijn naar spanning.

Hier kunt U met anderen kennismaken, lachen, praten, flirten, dansen, uitdagen, kussen, strelen, voelen, vrijen, genieten en U weer jong voelen.

Door de gemoedelijke en ongedwongen sfeer komt U makkelijk in contact met andere stellen en singles die net als U/Uw op zoek zijn naar net iets meer dan vriendschap.
Deze sfeer maakt het ook eenvoudiger voor mensen die kennis willen maken met de swingerswereld.

Iedere dag en avond zullen er diverse Singles en Stellen aanwezig zijn die al meerdere jaren ervaren zijn in de swingerswereld en U graag wegwijs maken. Beginners zijn dus in goed gezelschap.

Ga aan de bar zitten, neem een drankje en maak kennis met de mensen om U heen.
De meesten zijn van Uw leeftijd.

De organisatie is in handen van enthousiaste mensen die jullie met plezier wegwijs maken.
Miranda en Erik leiden jullie graag rond en zij zorgen er ook voor dat er geen fakers zijn, mensen die alleen komen om te kijken maar niet om mee te doen.

Trek Uw sexy kleding aan als U wil.
We verplichten U deze avond tot niks want we hebben geen dresscode.
Sexy is wat jullie zelf erotisch vinden: bijvoorbeeld een t-shirt met snelle boxershort of slip voor hem, een niet al te gesloten jumpsuit of lekker sexy jurkje voor haar.
Dit is Uw kans om weer eens met een partyrokje of jarretels en leuke kousen voor de dag te komen.
Er zijn afsluitbare lockers waarin U Uw gewone kleren veilig kunt opbergen.
Heeft U (nog) geen sexy kleding, doe dan toch gewoon mee.
“Jullie zijn spannend, niet Uw kleren”.
Bovendien kunt U altijd wat uitdoen als U het warm krijgt.
En warm wordt ‘t.

Maak U geen zorgen over Uw dikke buik of andere onvolkomenheden.
Kijk maar om U heen: op iedereen is wel iets aan te merken.

“Niets is spannender dan een gulle lach”.

In ons spannend café kun je onbekommerd jezelf zijn.

Bij vrijen is alles geoorloofd wat U zelf wilt.
Gebruik condooms.
Respecteer anderen.
Wees vrouwvriendelijk.
Mannelijke swingers zijn onder alle omstandigheden gentlemen.

Maar misschien wilt U op zo’n eerste avond alleen de sfeer proeven en met elkaar vrijen?
Prima.
Zeg gewoon dat U beginners zijn.
Geroutineerde swingers vertellen graag over hun ervaringen en geven jullie graag tips en trucs om nog meer te kunnen genieten en de eerste stappen te kunnen zetten.

Ook single mannen en vrouwen nodigen wij meer dan van harte uit.
We weten dat steeds meer vrouwen het fijn vinden om op een veilige maar vooral ook spannende manier uit te gaan en contact te leggen met leuke mannen/vrouwen en stellen voor net dat ietsje meer.
Bij ons staat gezelligheid en contacten leggen op de eerste plaats en U bepaald zelf wat er verder die avond gebeurd.
Wie weet komt er een leuke vervolgafspraak uit?
Ook kun je op deze avonden je eerste stappen op je biseksuele ontdekkingstocht zetten, veel vrouwen en mannen hebben deze wens en droom en op deze contactavonden willen we je alle gelegenheid geven om hierover met andere te praten en natuurlijk evt van te genieten.
We hebben gemerkt dat vele vrouwen en ook mannen deze bi-wensen hebben en ze maar moeilijk contact kunnen leggen met gelijkgestemde mensen. Op deze contactavonden maken we het U een stukje makkelijker.

Mocht je nog vragen hebben stel ze svp. je kunt ons bereiken via het gastenboek en natuurlijk kun je altijd bellen met het nummer wat bij de contact info staat. We zullen je/jullie zo goed mogelijk proberen alles uit te leggen.

Drempelvrees? Laat Uw vriendin of vriend dit zelfde stukje eens lezen en wie weet vind hij/zij het leuk om ook eens een avondje mee te gaan. Ons café is misschien wel de leukste manier om op een ontspannen en leuke manier uit te gaan zonder last te hebben van het ‘normale’ uitgaanspubliek

Onze gedragsregels

In spannend café Secret Dreams is vrijwel elke vorm van seksbeleving op alle avonden toegestaan. Bij ons moet niks maar kan veel.

Met inachtneming van alle wettelijke bepalingen en de hier nader genoemde regels is een ieder vrij daar een eigen invulling aan te geven.

Respect is 1 van onze hoofdregels. We verwachten dat iedereen in ons café met Respect met elkaar en met onze medewerkers omgaat

NEE betekent ook echt NEE, zowel verbaal als non-verbaal, respecteer dit. Zie een afwijzing niet als een persoonlijke nederlaag of belediging maar bedenk dat uw aanwezigheid of deelname op dat moment misschien niet gewenst is. Alle bezoekers die aanwezig zijn, zijn hier vrijwillig en hebben dus ook alle recht om iets of iemand te weigeren, hetgeen later misschien wel op de avond weer anders kan zijn en u iemand kan treffen die wel aan u fantasieën kan voldoen. Wij verwachten van onze gasten dat eenieder zich goed, respectvol en welgemanierd gedraagt. Gedraag u op alle vlakken respectvol naar de andere gasten dan zult u hetzelfde respect terug ontvangen.

Het is niet OK om iemand ongevraagd aan te raken, vrouw of man onvriendelijk gedrag wordt niet getolereerd. Na waarschuwing kunt u verwijderd worden uit ons café en een toegangsverbod krijgen.

Drugs en overmatig drank gebruik is niet toegestaan. Mochten wij tijdens uw bezoek merken dat u vooraf toch op enige wijze drugs tot u genomen heeft, behouden wij ons het recht u de toegang tot het café te ontzeggen. Ook heeft de Portier het recht u en uw tassen te mogen controleren op evt aanwezigheid van drugs. Bij aantreffen hiervan zullen wij de politie inschakelen.

Respecteer andermans privacy en anonimiteit. Film, foto of andere opname apparatuur zijn streng verboden. Telefoons in ons café zijn niet toegestaan en kunnen in de lockers worden opgeborgen. Alleen in uitzonderingen mag u uw telefoon achter de bar of bij de portier leggen zodat deze opgenomen kan worden in noodsituaties.

Kom netjes, besteed wat aandacht aan je uiterlijk, hygiëne en kleding. Spannend Café Secret Dreams behoudt zich het recht je te weigeren indien de kleding niet voldoet.

In Spannend Café Secret Dreams promoten wij Safe Seks. Dat wil zeggen dat wij een ieder wijzen op het gebruik van Condooms en op alle kamers en plekken waar seks bedreven mag worden voldoende handdoeken, hygienedoekjes, zeep, washandjes en condooms en glijmiddel voorhanden is. Daarnaast is er voorlichtingsmateriaal aanwezig en wijzen de eigenaren u graag op de mogelijkheden van het gebruik van diverse voorbehoedsmiddelen en mogelijkheden om u te laten testen op soa en HIV. Maak gebruik van handdoeken, zorg dat de speelplek weer schoon en opgeruimd is. Gooi gebruikte condooms in de prullenbak en gooi gebruikte handdoeken in de wasmand waar ze horen. Er diverse Douches en opfris mogelijkheden in ons café waar u zich voor- en na die tijd kunt opfrissen

Respecteer altijd andermans wensen

Dames die bij ons spannend café aanwezig zijn, zijn er geheel vrijwillig vanwege ons vrouwvriendelijk beleid. We willen iedere bezoeker erop wijzen dat de aanwezigheid van dames in ons café geen porno en geen prostitutie is. Seks is een gunst en geen must. De dames beslissen zelf wat ze wel en niet doen. Het spreekt voor zich dat iedere aanwezige zelf zijn/haar grenzen bepaald. Het niet respecteren van deze grenzen betekend in onze ogen het niet respectvol omgaan met elkaar en kan leiden tot het definitief verbod op toegang in ons café

Het is in ons spannend café extra spannend want het aanbod van de dames, heren en stellen kan van dag tot dag verschillen. Loop dus gewoon eens bij ons binnen om te kijken wie er die dag aanwezig zijn.