Kapitein Grantstraat 22, 7821 AR, Emmen
+31 591 562377
je.service@hotmail.com

Algemene Info

Het spannendste Café van Nederland

Spannend Café Secret Dreams

Algemene informatie, ConsumptieprijzenGezellig en Erotisch uitgaan in Emmen in het spannendste café van Nederland.


Secret Dreams is een erotische uitgaansgelegenheid in Emmen waar iedereen op zijn/haar eigen manier kan genieten van erotiek, spanning of gewoon een avond je uit. De nadruk in ons café ligt niet zozeer op luxe en het scoren van zoveel mogelijk sex maar meer op gezellig en spannend uitgaan en aan onze bar kennismaken met gelijkgestemde mensen die soms een stapje verder willen gaan.

Aan de gezellig ingerichte bar en in de lounge kun je onder het genot van een drankje kennis maken met de andere aanwezige gasten.
Verder kun je evt gebruik maken van de diverse faciliteiten van ons spannende café zoals diverse open speelkamers en privé kamers, de massagetafel, de gloryholes, het grote videoscherm waar doorlopend erotische films op worden gedraaid, het grote 2 persoonsbad en bij mooi weer het grote terras waar heerlijk ook buiten gespeeld kan worden.


Ook als man alleen ben je meer dan welkom in ons café. Naast kennismaken met de diverse koppels die in ons café komen zijn er iedere dag diverse dames aanwezig met wie je evt tegen vergoeding privé kunt gaan. Deze dames zijn niet bij ons in dienst maar zijn volledig zelfstandig bij ons werkzaam.


We houden niet van drugs en beschonken bezoekers vandaar dat wij een zeer streng deurbeleid hebben op dit gebied. Ook houden we niet van mensen die zich niet kunnen gedragen tegenover de dames en de aanwezige koppels. Deze zullen bij ongehoord gedrag en overtreden van onze huisregels netjes uit ons café gezet worden en op onze zwarte lijst komen.Zo hopen wij te zorgen voor een gezellige en spannende avond voor iedere aanwezige bezoeker van ons café.


Ons café is makkelijk bereikbaar en heeft tegenover ruime discrete parkeermogelijkheden (ook voor campers en vrachtwagens).


Op de maandag, woensdag en donderdag is ons café speciaal geopend voor de vrouw, man en de stellen die op zoek zijn naar actieve spanning.
De diverse thema’s nodigen daar ook voor uit.
Wat dacht je van onze naaktdonderdagen en onze onbeperkte sexthema’s waarbij je ongestoord kunt genieten van elkaar en anderen.
Nieuw in 2019 is onze open Gangbangmiddag op de zaterdagmiddag
Meer informatie over de thema’s is te vinden op onze agenda.
De vrijdag en de zaterdagavond zijn dé uitgaansavonden in ons café en is het altijd gezellig druk. Veel koppels en singles ontmoeten elkaar deze avonden en wij zorgen voor goede muziek, diverse hapjes tussendoor en aan jullie natuurlijk de keuze:
Hoe spannend maak jij het vanavond?


Prijslijst consumpties
(per 1-1-2019)

Koffie/Thee € 2,25
Speciale Koffiesoorten € 2,75
Warme Choco € 3,00 (met Slagroom + €0,25)
Fris € 3,00
Bier (tap) € 3,00 / flesje bier € 3,50
Diverse wijnen € 3,25
Gedistilleerd € 4,75
Mixdranken € 6,75


Route

Graag willen we U er op wijzen dat er aan de overkant van de straat een grote parkeerplaats is. 


 

Ons adres is:

Kapitein Grantstraat 22
7821 AR Emmen
+31(0)591-562377

mailen kan naar je.service@hotmail.com

volg ons ook op Twitter @jennifer7512